Otváracie hodiny pokladne: Hodina pred predstavením

PANČLAJN Stand-up Comedy Show

Najkvalitnejšia ochutnávka stand-upu je opäť tu! V mesiaci máj komici navaria kanonádu pikantných frkov a vtipov, ktoré isto rozkmitajú vaše kútiky na ústach. Slzy potečú prúdom, aj keď chilli sa podávať nebude a na kolená zo stoličky zhodí každého gurmána, ktorý si vie vychutnať kvalitné žarty. V ponuke hlavného menu si každý príde na svoje, suchý, čierny, ale aj situačný humor nebude chýbať. Že to bude poriadna prča nás presvedčia renomovaní majstri svojho remesla Tomáš Hudák, Jakub Zitron Ťapák, Jakub Gulík, Maťo Hatala, Majo Psár, Diana Rennerová a Samo Trnka. Ako čerešnička na torte sa predstaví Tomáš Sloboda, ktorý so svojou gitarou zahrá do chuti.

 

štvrtok 11. 5. 2023 o 19.00 hod.
vstupenky: tickpo.sk
FB event: www.facebook.com/events/1136076230564857

 

Tomáš Hudák
Ikona slovenskej komédie navarí chutnú a kvalitnú zmes smiechu s prešpekulovanými vtípkami. Za jeho pôsobenie v žiari reflektorov má na konte nie jednu michelínsku hviezdu za humor.

Jakub Zitron Ťapák
V každej kuchyni by určite nemal chýbať citrón, tak, ako na Pančlajne nesmie chýbať Zitron. Vyšportovaný komik síce miluje jedlo, no ešte radšej servíruje drsné sety na pódiu.

Jakub Gulík
Kubo je naše veselé slniečko, rád pohostí eko-bio zdravou výživou, ktorá je jeho srdcu blízka. Nenechajte sa však opantať jeho úsmevom, večer sa s mikrofónom v ruke mení na Gordona Ramseyho stand-upu.

Maťo Hatala
Keď sa postaví pred ľudí nastane horúco ako v peci. Najprv si publikum predohreje a nakoniec skrz chechot spečie divákom aj poslednú mozgovú bunku.

Majo Psár
Je známy tým, že je s ním psina a do úst vám namiesto jedla natlačí kopec smiechu. Okrem tejto superschopnosti vie pomocou úst aj chrliť ostrý a trefný sarkazmus.

Diana Rennerová
Mladý, neokukaný, no všeplatný talent. Veľmi rýchlo a šikovne pričuchla k tomuto remeslu. So svojou pestrou ponukou komédie otestuje váš zmysel pre humor.

Samo Trnka
Na všetko precízne dohliada šéfkuchár Samo. Hlavný hostiteľ večera bude prezentovať svoje menu v podobe famóznych komikov. Ako predjedlo naservíruje svoje tradičné delikátne vystúpenie.

Tomáš Sloboda
Spevák, skladateľ, multiinštrumentalista a hudobný producent, ktorý je známy z kapiel Tomáš Sloboda a Sounds Like This, Le Payaco či All Stars Band. Ako producent sa podieľal na viacerých albumoch skupín ako Hex, Billy Barman, Vetroplach či Živé kvety. Je blázon do vinylov.